Udgivet i Fashion & Lifestyle

Indret det perfekte makeup-hjørne med disse 10 tips

Af Hairspray.dk

Når man skal til at lægge makeup, så er det vigtigt at have et overblik over alle ens sager. Din mascara og eyeliner skal ikke ligge og rode rundt nede i en snasket makeuptaske - de fortjener deres egen plads i dit eget hyggelige makeup-hjørne. 

Enhver makeupentusiast skal have deres egen lille make-up station, hvor man kan fordybe sig i at skabe et ægte glamlook til aftenens festligheder. 

Her har vi 10 gode tips til, hvordan du kommer igang. 

1. Her skal dit makeup-hjørne være

Hvor i værelset skal du anrette dit makeup-hjørne henne? Det er allerbedst at lægge sin makeup i naturligt lys. Hvis du sidder i et mørkt rum under en lampe, så kan det være svært at ramme den helt rigtige tone på ens foundation eller øjenskygge. 

Det er bedst at opsætte dit makeup-hjørne tæt ved et vindue, så dit ansigt vender mod lyset, når du lægger makeup. På den måde kan du skabe det mest naturlige makeup-look.

Selvfølgelig er det også altid en god ide, at have en kraftig lampe hængende eller stående tæt ved dit hjørne, så du altid kan se, hvad du laver. Du kan finde flotte og praktiske lamper og møbler her.

2. Dit makeupbord

Foran spejlet skal du gerne have et lille bord, hvor alle dine sager kan stå. Hvis du ikke har særlig meget plads på dit værelse, så kan du med fordel vælge en lav kommode med en skuffe i, hvor du kan opbevare ekstra sager. 

3. Makeupopbevaring 

Organiser alle dine børster, læbestift, neglelak og blush i en smart makeupholder. Du kan købe mange forskellige stilfulde holdere i for eksempel H&M eller Flying Tiger, som ikke koster særlig mange penge.

Hold orden i din kosmetik ved at opbevare det i et skrin eller i en holder på et lille bord i dit makeup-hjørne. Dette hjælper også med at holde din kosmetik ren og pæn i længere tid. 

4. Spejlet til dit makeup-hjørne

Selvfølgelig skal dit makeup-hjørne have et stort og godt spejl. Sørg for at spejlet er bredt nok til, at du kan se hele dit ansigt uden, at du behøver vende og dreje dig. 

Hvis du gerne vil kunne se, hvordan makeuppen matcher dit outfit, så kan du med fordel vælge et højt spejl, som du kan se hele din krop i. 

5. Køb et håndspejl

Selvom du har et stort spejl foran dig, så kan det være handy også at anskaffe sig et lille håndspejl. Håndspejlet kan hjælpe dig til at få styr på de helt små detaljer, som for eksempel hvis du lægger en fin eyeliner rundt om øjet. 

6. Makeupfjerner og vatpinde

Det sker for os alle sammen, at vi får klattet mascaraen på øjenlåget eller tværet den flydende eyeliner ud. Sørg for altid at have whipes, vatrondeller, pinde og makeupfjerner lige ved hånden i dit makeup-hjørne, så du kan rense dit ansigt, uden at du behøver rende på toilettet.

7. Anskaf dig et ringlight

Selvom det er bedst at lægge makeup i naturligt lys, så er det ikke altid muligt at få smukseret sig, før mørket faldet på. Derfor kan det være handy at have et ringlight ved sin makeup-station. Et ringlight sørger for, at dit ansigt oplyses fra alle vinkler, så der ikke kommer skygger. 

Et ringlight findes også med en smart telefonholder, så du kan tage knivskarpe og oplyste selfies, når du har lagt din makeup. 

8. Noget rart at sidde på

En flot festmakeup kan snildt tage op til en time, hvis ikke mere, at lægge. Der er ingen, der holder til at stå foran et spejl i en time og lægge makeup. Derfor skal du naturligvis have en behagelig stol, som du kan sidde i.

Køb en blød og lækker puff, en smart taburet eller måske en lille læsestol, hvis du har plads til den på dit værelse. 

9. Hylder til opbevaring 

Hvis ikke du har nok plads på bordet foran dig, så kan du med fordel hænge en hylde eller to op ved siden af dit makeup-hjørne. Her kan du sætte din kosmetik, parfumer eller hårspray, så du har alle remedier lige ved hånden til, når du skal gøre dig klar til arbejdsdagen eller festen.

10. Nips og pynt til dit makeup-hjørne

Et makeup-hjørne skal være praktisk først og fremmest, men det må også gerne se hyggeligt ud. Pynt op med et par billeder, grønne planter, stearinlys eller andre små nipsting, som giver dit makeup-hjørne personlighed og får det til at se mere indbydende ud.

Find det du mangler på hairspray.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 7.205 produkter fra mere end 172 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 13.475 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:06:10.

27
Produkttyper
7.205
Produkter
172
Forhandlere
13.475
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.