Bedste ID Hair Hairspray: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Hairspray.dk » Alle guides » Hairspray » ID Hair Hairspray

Du er landet på Hairspray.dk, det helt rigtige sted at finde ID Hair hairspray. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ID Hair hairspray tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Id Hair Elements - Titanium Non-Aerosol Hairspray (125 ml)

1: Id Hair Elements – Titanium Non-Aerosol Hairspray (125 ml)

Tilbud: Kun 139.00 69.00 hos NiceHair.dk. Spar 70 kr. / 50 %

IdHAIR Elements Holdit Inplace Non Aerosol Hairspray er en hårlak, som gør det muligt at skabe et hold, der holder hele natten. Denne hårlak efterlader nemlig håret med et meget kraftigt hold, som ikke virker tyngende. Den er non-aerosol, hvilket gør det… læs mere hos NiceHair.dk >>

Billede af Id Hair - Elements Xclusive Hairspray 300 Ml

2: Id Hair – Elements Xclusive Hairspray 300 Ml

Bedste pris: 149.00 hos Coolshop.dk

Id Hair Elements Xclusive Intense Hair Spray er en hårlak, som sikrer et kraftigt hold. Denne lak er det perfekte valg til frisurer der kræver ekstra hold, og som man ønsker skal holdes på plads hele natten. På trods af sit stærke hold virker lakken ikke… læs mere hos Coolshop.dk >>

Dyreste ID Hair Hairspray på listen er Id Hair – Elements Xclusive Hairspray 300 Ml fra Coolshop.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Hairspray er Id Hair Elements – Titanium Non-Aerosol Hairspray (125 ml) som du kan købe for 69.00 hos NiceHair.dk. Forskellen på de to priser er 80 kr. – de 2 ID Hair Hairspray vi har fundet koster i gennemsnit 109 kr.
Ovenstående ID Hair Hairspray data og priser er hentet fra 4 butikker (NiceHair.dk, Made4men, Coolshop.dk, Gucca.dk). Alle ID Hair Hairspray tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hairspray guides:

Fandt du ikke det rigtige Hairspray blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hairspray:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hairspray.dk

Mere med ID Hair:

Er du vild med ID Hair, men Hairspray var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra ID Hair: