Bedste Little Wonders Hårbøjle: Se top 10 (opdateret maj 2022)

Hairspray.dk » Alle guides » Hårbøjle » Little Wonders Hårbøjle

Du er landet på Hairspray.dk, det helt rigtige sted at finde Little Wonders hårbøjle. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Little Wonders hårbøjle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Little Wonders Michelle Hårbøjle Creme

6: Little Wonders Michelle Hårbøjle Creme

Bedste pris: 99.95 hos Legekammeraten.dk

Hårbøjlen er 1,5 cm. bred og om viklet med grosgrain bånd, den store sløjfe ovenpå er lavet i 4,7 cm bredt bånd og måler ca. 12 cm. i bredden. Findes i mange farver. Alt hårpynten er håndlavet og produceret i Oeko-Tex grosgrain bånd…. læs mere hos Legekammeraten.dk >>

Billede af Little Wonders Alexis Hårbøjle Navy

9: Little Wonders Alexis Hårbøjle Navy

Bedste pris: 106.19 hos Legekammeraten.dk

Selve hårbøjlen er 1 cm. bred og om viklet med grosgrain bånd,dobbelt sløjfen ovenpå måler ca. 13 cm i bredden. Alt hårpynten er håndlavet og produceret i Oeko-Tex grosgrain bånd…. læs mere hos Legekammeraten.dk >>

Dyreste Little Wonders Hårbøjle på listen er Little Wonders Alexis Hårbøjle Navy fra Legekammeraten.dk med en pris på 106.19. Billigste udvalgte Hårbøjle er Little Wonders Hårbøjle – Simone – Grosgrain – Støvet Rosa – OneSize – Little Wonders Hårpynt som du kan købe for 99.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 7.19 kr. – de 10 Little Wonders Hårbøjle vi har fundet koster i gennemsnit 99.81 kr.
Ovenstående Little Wonders Hårbøjle data og priser er hentet fra 3 butikker (Kids world.dk, Kids world, Legekammeraten.dk). Alle Little Wonders Hårbøjle tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårbøjle guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårbøjle blandt de 10 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårbøjle:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hairspray.dk

Mere med Little Wonders:

Er du vild med Little Wonders, men Hårbøjle var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Little Wonders: