Bedste ecooking Hårolie - se top 1

blandt 1 hårolie
Udsalg - spar 25 % Ecooking Hår Olie 75 ml

Fundet hos Well.dk og 3 andre - spar 47 kr.

Ecooking Hår Olie 75 ml

127,45 kr. 169,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Fugtgiver og plejer hår
  • Indeholder arganolie og kokosolie
  • Tilsat antioxidanter Q10 og squalane
  • Kan anvendes i både vådt og tørt hår
  • Økologiske og biodynamiske ingredienser

Længere beskrivelse af Ecooking Hår Olie 75 ml:

Hårolie er en olie, der er specielt designet til at beskytte, fugte og pleje dit hår. Det er en fugtgivende og plejende olie, der kan bruges på alle hårtyper. Hårolien er fremstillet med en høj koncentration af olier og vitaminer, der fugter hvert enkelt hårstrå i dybden.

Hårolien indeholder arganolie og kokosolie, som er rige på fedtsyrer og E-vitamin, der reparerer tørre og spaltede spidser og tilfører håret glans. Derudover er hårolien tilsat antioxidanterne Q10 og squalane, som beskytter og plejer håret effektivt. Hårolien har også en skøn duft af blomster, grønne blade og citrus.

Hårolien er vegansk og dermatologisk testet. Det kan anvendes i både vådt og tørt hår, og det trænger hurtigt ind i hårstrået. Brug 1-2 pump olie i håndfladerne og fordel det i hårspidserne. Skyl ikke olien ud. Hvis du har krøllet hår, kan hårolien også anvendes til at samle dine krøller.

Ingredienserne i hårolien inkluderer Coco-Caprylate/Caprate, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Isoamyl Laurate, Butyrospermum Parkii Oil, Cocos Nucifera Oil, Squalane, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene og Linalool. Hårolien indeholder økologiske og biodynamiske ingredienser.

Hårolien er et fantastisk produkt, der giver dit hår den nødvendige pleje og beskyttelse. Det er perfekt til dig, der ønsker at have blødere, glattere og mere glansfuldt hår, som er lettere at rede ud.

    Size
  • 75 ml
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top