Du er landet på Hairspray.dk, det helt rigtige sted at finde Melton hårbånd. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Melton hårbånd tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bandana hårbånd fra Melton – Blomstret (UV30)

  • Mærke: Melton

Sidste produkt på vores liste er Bandana hårbånd fra Melton – Blomstret (UV30) som vi har fundet til 118,- hos BabyGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bandana hårbånd med indbygget solbeskyttelse på UV 30+.
Melton pandebånd med et bredt stykke stof over hovedet og der er en praktisk elastik i nakken, som sørger for at båndet bliver siddende hvor det skal. Et bandana er super sød og cool form for solhat…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Melton Hårbånd på listen er Bandana hårbånd fra Melton – Blomstret (UV30) fra BabyGear.dk med en pris på 118.00. Billigste udvalgte Hårbånd er Bandana hårbånd fra Melton – Blomstret (UV30) som du kan købe for 118.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Melton Hårbånd data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle Melton Hårbånd tilbud er opdateret i dag 07-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårbånd guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårbånd blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårbånd: