Bedste Lund Copenhagen Hårspænde: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Hairspray.dk » Alle guides » Hårspænde » Lund Copenhagen Hårspænde

Du er landet på Hairspray.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen hårspænde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen hårspænde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Lund Copenhagen Marguerit hårspænde - forgyldt med hvid emalje 36 mm

1: Lund Copenhagen Marguerit hårspænde – forgyldt med hvid emalje 36 mm

Bedste pris: 1450.00 hos Guldsmed Østergaard

Et smukt og feminint marguerit smykke fra Lund Copenhagen, som er fremstillet i forgyldt sterling sølv og har hvid emalje. På hårspændet sidder 3 margueritter i forskellige størrelser (2×7,5mm + 2x11mm+1x18mm). Selve spændet er lavet i metal.Et smukt og f… læs mere hos Guldsmed Østergaard >>

Dyreste Lund Copenhagen Hårspænde på listen er Lund Copenhagen Marguerit hårspænde – forgyldt med hvid emalje 36 mm fra Guldsmed Østergaard med en pris på 1450.00. Billigste udvalgte Hårspænde er Lund Copenhagen Marguerit hårspænde – forgyldt med hvid emalje 36 mm som du kan købe for 1450.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Lund Copenhagen Hårspænde vi har fundet koster i gennemsnit 1450 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Hårspænde data og priser er hentet fra 1 butikker (Guldsmed Østergaard). Alle Lund Copenhagen Hårspænde tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårspænde guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårspænde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårspænde:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hairspray.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Hårspænde var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: