Bedste L’Oréal Hårfarve: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Hairspray.dk » Alle guides » Hårfarve » L'Oréal Hårfarve

Du er landet på Hairspray.dk, det helt rigtige sted at finde L’Oréal hårfarve. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle L’Oréal hårfarve tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af L

1: L’Oréal Paris Préférence Hårfarve – 1 stk.

Bedste pris: 88.00 hos Med24

Préférence Hårfarve fra L’Oréal Paris giver intense og langvarige resultater Hvis du gerne vil prøve en helt ny hårfarve af, eller blot opfriske din foretrukne farve, så er Préférence fra L’Oréal det perfekte produkt for dig. Préférence kommer i hele 22 f… læs mere hos Med24 >>

Dyreste L’Oréal Hårfarve på listen er Loreal Professionnel Hårfarve – Inoa 60 Ml – N5,3 fra Gucca.dk med en pris på 129.95. Billigste udvalgte Hårfarve er L’Oréal Paris Préférence Hårfarve – 1 stk. som du kan købe for 88.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 41.95 kr. – de 2 L’Oréal Hårfarve vi har fundet koster i gennemsnit 108.98 kr.
Ovenstående L’Oréal Hårfarve data og priser er hentet fra 2 butikker (Med24, Gucca.dk). Alle L’Oréal Hårfarve tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårfarve guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårfarve blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårfarve:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hairspray.dk

Mere med L’Oréal:

Er du vild med L’Oréal, men Hårfarve var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra L’Oréal: