Bedste InnovaGoods Hårtørrer - se top 1

blandt 1 hårtørrere
Udsalg - spar 30 % Ion føntørrer børste med volumen funktion Volumio 1000W Hvid/Grå

Fundet hos Boligcenter DK og 2 andre - spar 175 kr.

Ion føntørrer børste med volumen funktion Volumio 1000W Hvid/Grå

124 kr. 178 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Multifunktionel hårtørrer med flere funktioner
  • Oval børste til løsning og styling
  • Ionisk teknologi for sundere hår
  • Ergonomisk håndtag og roterende kabel
  • 3-i-1 funktion inkluderer børstning, tørring og volumen

Længere beskrivelse af Ion føntørrer børste med volumen funktion Volumio 1000W Hvid/Grå:

Den multifunktionelle hårtørrer med flere funktioner til både tørt og vådt hår er en revolutionerende opfindelse, der er ideel til at give håret volumen, mens det samtidig tørrer og børster det. Med en effekt på 1000 watt kan denne hårtørrer tørre dit hår på ingen tid og give dig en salonværdig frisure i komforten af dit eget hjem.

Den ovale børste er designet til at løsne og børste håret, mens de stive og fleksible børstehår gør det nemt at forme og style dit hår. Den har to temperaturniveauer og en kold luftfunktion, der gør det nemt at justere varmen, så du kan style dit hår, som du ønsker det. Den ergonomiske håndtag og det ekstra lange 360 ° roterende kabel gør det nemt og bekvemt at bruge hårtørreren uden at blive generet af et viklet kabel.

Den ioniske teknologi, der er indbygget i hårtørreren, gør det muligt at tørre dit hår hurtigere uden at beskadige det, hvilket resulterer i et sundere og mere glansfuldt hår. Hårtørreren kan bruges på alle hårtyper og er ideel til at style krøllet, bølget eller glat hår.

Specifikationer på hårtørreren inkluderer materiale lavet af ABS og aluminium, en 3-i-1 funktion, der inkluderer børste, tørring og volumen, stifte og fleksibel børste, to temperaturniveauer, og en effekt på 1000 watt. Hårtørreren er kompatibel med 220-240 V / 50-60 Hz strøm og leveres med en CM-stik, der passer til de fleste stikkontakter.

Pakken indeholder hårtørrer, børste og en sprogmanual på 24 forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk og lettisk.

    Farve
  • Grå
  • Hvid
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top