Bedste Ib Laursen Hårelastik: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Hairspray.dk » Alle guides » Hårelastik » Ib Laursen Hårelastik

Du er landet på Hairspray.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen hårelastik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen hårelastik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Hårelastik assorteret farver - Ib Laursen - Ta

1: Hårelastik assorteret farver – Ib Laursen – Ta’ 3 for 30,-

Bedste pris: 15.00 hos Mostersskur.dk

Mål: D: 7 cm. Materiale: Bomuld, elastik Super smarte hårelastikker fra Ib Laursen. Hårelastikkerne er beklædt med bomuld i friske farver og mønstrer. Elastikkerne er assorteret, så vi vælger 3 elastikker, ønsker du en bestemt farve nuance vil vi gør… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Ib Laursen Hårelastik på listen er Hårelastik assorteret farver – Ib Laursen – Ta’ 3 for 30,- fra Mostersskur.dk med en pris på 15.00. Billigste udvalgte Hårelastik er Hårelastik assorteret farver – Ib Laursen – Ta’ 3 for 30,- som du kan købe for 15.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Ib Laursen Hårelastik vi har fundet koster i gennemsnit 15 kr.
Ovenstående Ib Laursen Hårelastik data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Hårelastik tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårelastik guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårelastik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårelastik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hairspray.dk

Mere med Ib Laursen:

Er du vild med Ib Laursen, men Hårelastik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Ib Laursen: