Du er landet på Hairspray.dk, det helt rigtige sted at finde 4M hårfarve. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle 4M hårfarve tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Herbatint 4M hårfarve Mahogany Chestnut – 150 ml.

  • Mærke: 4M

Sidste produkt på vores liste er Herbatint 4M hårfarve Mahogany Chestnut – 150 ml. som vi har fundet til 129,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vælg mellem tre flotte mahogany hårfarver med Herbatint M Hårfarve.
De giver et naturligt resultat og dækker alle grå hår.
Takket være den afbalancerede formel og anvendelse af de naturlige egenskaber fra urteekstrakter og proteiner, beskytter HERBATINT b…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste 4M Hårfarve på listen er Herbatint 4M hårfarve Mahogany Chestnut – 150 ml. fra Helsebixen.dk med en pris på 129.95. Billigste udvalgte Hårfarve er Herbatint 4M hårfarve Mahogany Chestnut – 150 ml. som du kan købe for 129.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående 4M Hårfarve data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle 4M Hårfarve tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårfarve guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårfarve blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårfarve: